Hier werben

Teknamotor Skorpion R160 Tocătoare de câmp

Nr. QF: 6348785
6.500 €(TVA nedeductibil)
Mașini-
Locaţie
Dragsina
RO-123456 Dragsina
Stare Neumaschine

Alte detalii
Ofertant privat
Categorie Maşină Tocătoare de câmp
Producător Teknamotor
Model Skorpion R160
Disponibil din

Descriere
Maşina de tocat lemn Skorpion 160 R este destinată tocării crengilor şi trunchiurilor de copaci cu diametrul de până la 160 mm.

Skorpion 160 R este o maşină de tocat cu disc, cu sistemul pneumatic de evacuare pe disc. Materialul tocat este evacuat prin-un tub rotativ la 360° faţă de şasiu. Maşina de tocat lemn cu sistemul de suspensie în trei puncte este destinată lucrului cu un tractor de 60 CP. Sistemul de tăiere constituie un disc pe care sunt montate 2 cuţite de tăiere (ascuţite pe ambele părţi). Acţionarea este transmisă printr-un arbore de transmisie din arborele de priză de forţă al tractorului (540 rot/min).

Maşina de tocat lemn este echipată cu un sistem hidraulic de acţionare a rolelor pentru alimentarea cu material, antrenat cu o pompă hidraulică proprie.

Echipamentul standard al Skorpion-ului 160 R are unul dintre cele mai moderne sisteme No-stress din Europa În mod automat previne supraîncărcarea sistemului de acţionare prin oprirea temporară a sistemului de alimentare. Software-uleditabil asistemului de protecţie la suprasarcină No-stress permite modificarea a setărilor funcţionării maşinii şi adaptarea la necesităţile individuale. Programul “lemn gros”, “lemn subţire" permite schimbare rapidă modului de lucru a maşinii de tocat lemn în scopul adaptării pentru lemnul mărunţit în prezent şi funcţionare mai eficientă a maşinii. Acest sistem are încorporat contorul orelor de lucru.

Materialul obţinut prin tocare poate fi folosit direct la arderea în cazane, pentru producerea compostului, în scopuri decorative, precum şi după mărunţirea secundară în moara cu ciocane ca materie primă pentru producţia de brichete şi peleţi.

Gabarite (lungimea x lăţimea x înălţimea) 2320 x 1850 x 2320 [mm]
Greutate 640 [kg]
Diametrul crengii 160 [mm]
Numărul de cuţite - 2 cuţite de tăiere + 2 de susţinere
Viteza de alimentare până la 33 [m/min]
Randament de tocare până la 12 [m3/h]
Lăţimea materialului tocat de la 9 până la 11 [mm]
Mod de alimentare - alimentator hidrau

Contactarea ofertantului
Marian Merloi
Dragsina
RO-123456 Dragsina
Afișarea numărului de apelare
Ja, ich akzeptiere die Datenschutzbestimmungen.
Campurile cu * sunt obligatorii

Anzeige teilen

Calculator pentru transport


Fehrenkötter
www.dlv.de dlv Deutscher Landwirtschaftsverlag - Die Medienkompetenz für Land und Natur